10 Nisan 2012 Salı

Korupark Evleri



Piyasadaki durgunluklardan bahsediyoruz  bu günlerde...İnşaat sektöründe müşteri taleplerinin azaldığını, tüketicilerin yatırımlardan uzak durduğunu duyuyoruz.  Bunun aksine Türkiye Müteahhitler Birliği Ocak ayı için durum değerlendirmesi yaptı ve rakamlar konuşulanların tam tersi;  konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21.57 arttı.
           
 2011 yazında görülen konut ve gayrimenkul fiyatları gözle görülür şekilde artış göstermese de bu sektörde talebin her zaman olduğu rakamlarla kanıtlanıyor. 


Bursa için konuşursak 2011 yaz ayının en popüler bölgeleri olan Balat ve Ertuğrulkent şu aralar insanların bölgeye güveninden dolayı biraz durgun seyrediyor.Şu sıralar 2012 yılına Bursa’da konut talebi konusunda damgasına koyan Korupark Evleri Terrace projesi var. 1200 konut olarak planlanan Terrace evleri, Balat bölgesinin satışlarını etkiledi diyebiliriz.Korupark Evlerinin  Mudanya yolu üzerinde oluşu, AVM inin getirdiği kolaylık, metrekare fiyatlarının Balat bölgesinden daha az olması yatırımcının yönelmesinde rol oynuyor.  1+1 Residence larını satışlarını neredeyse bitiren Torunlar GYO,  3+1 ve 4+1 dairelerin ilk parti satışlarının çoğunu tamamladıklarını açıkladı.  Bu da gösteriyor ki yatırım yapacak tüketici; piyasa durgunluğu, banka kredi oranlarındaki yükselişe aldırmadan 10 ay sonra tamamlancak projeye talep gösterebiliyor.


Doğru proje, doğru fiyat piyasa durgunluğuna aldırmıyor kısacası... Korupark bu örneğin sadece bir tanesi; unutmamamız gereken tek şey gayrimenkul bir ihtiyaçtır ve nakit fazlanız için en doğru yatırım araçlarından biridir.

                                                                                            

  Alper KARAYALÇIN
                                                                                      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder